Produkt lagd i varukorgen

Beställa från Södersvala.se

Det enklaste sättet att beställa våra produkter är genom vår webbshop. Här hittar du alltid den senaste informationen och aktuella priser.
Alla priser på Södersvala.se inkluderar 25% moms.

 

Frakt 

Vi skickar alla beställningar med varuvärde över 350 kr fraktfritt inom Sverige. Beställer du för mindre än 350 kr så tillkommer 39 kr i frakt. Om du vill att vi skall skicka din beställning utanför Sverige så debiterar vi faktisk frakt.

 

Orderbekräftelse

När du slutfört din order skickas det automatiskt ut en orderbekräftelse till den mailadress som du har angivit. I denna orderbekräftelse finns information om det du har beställt samt ett ordernummer. Det underlättar mycket om du har ditt ordernummer tillgängligt om du skulle behöva kontakta oss.

Det händer att orderbekräftelsen inte dyker upp. Det vanligaste är att den har hamnat i mappen för skräppost eller att e-mailadressen inte blev helt rätt när ditt konto skapades.

 

Beställningar från utlandet

Vår webbshop hanterar för närvarande endast beställningar med leverans till en svensk adress. Vill du handla hos oss och få varorna skickade utomlands försöker vi självklart hjälpa dig. Skicka ett mail till info@sodersvala.se så försöker vi tillsammans hitta bästa lösningen för dig.