Produkt lagd i varukorgen

Om oss

Södersvala.se är en webbshop där du hittar föremål såsom muggar i olika former, prints och klistermärken. Allt du kan köpa på Södersvala.se är designat av Ida Söderlund eller Emma Svalander och deras efternamn ledde fram till namnet Södersvala.

Alla våra produkter trycks i vårt eget tryckeri och det mesta trycks först när det beställs. Det är därför som vi på många produkter kan erbjuda namntryck och det är också därför som vi har några dagars leveranstid, men det gör även att vi kan vara snabba och flexibla när så krävs. Detta ger oss också bättre kontroll på att  slutprodukten håller den höga standard vi vill ge våra kunder. 

Södersvala.se drivs av företaget Emmagjort AB som även driver webbshoppen Emmagjort.se, en webbshop som är fokuserad på att trycka dina egna bilder.
www.emmagjort.se

Emmagjort AB är beläget i Västerås och vår försäljning sker via våra två webshoppar. Företaget drivs av Emma och Andreas som med sina olika bakgrunder från design och sömnad samt tryckbranchen bidragit till Emmagjorts bredd.

 

Emmagjort AB innehar F-skattsedel

Organisationsnummer: 559034-7547

Momsregistreringsnummer: SE559034754701